miercuri, 19 septembrie 2007

Un cadou special pentru mireasa

Un cadou special pentru mirese
    Ar fi timpul sa va perfectionati arta de a face cadouri speciale. Numai pentru ca ati cheltuit trei salarii pe inelele de logodna nu inseamna ca ati terminat cu cumparaturile. Nu este o traditie, insa ar fi frumos ca mirele si mireasa sa isi faca unul altuia daruri inainte de nunta.

    Nunta va fi unul din momentele memorabile din viata unei femei. De aceea, ar fi o alegere gresita sa ii faceti cadouri de genul: aspiratoare sau desfacatoare de conserve. Alegerea dumneavoastra va trebui sa fie una care sa denote clasa. Definitia unui cadou special difera de la femeie la femeie, de accea ar trebui sa tineti seama de cateva reguli generale dar si de personalitatea viitoarei sotii cand veti alege cadoul.

    Puteti oferi cadoul inainte, in timpul sau chiar dupa nunta. Cadoul ales nu va trebui sa fie ingrozitor de scump, dar fiti sigur sa fie cel putin original si bine ales. Printre aceste cadouri de nunta se pot numara o zi platita la un salon de frumusete sau un album cu fotografii ale voastre, ca si cuplu.

    Si alte cateva idei pentru cadouri speciale pentru mirese:

Oferiti-i un cadou cu monograma.
Schimbarea numelui nu va afecteaza pe dumneavoastra, in schimb reprezinta un lucru foarte important pentru mireasa. Puteti alege prosoape, cutii de bijuterii, obligatoriu inscriptionate cu initialele miresei.

Bijuterii:
un lantisor sau o bratara ce vor fi purtate in timpul ceremoniei nu vor da gres niciodata. In cazul acestor cadouri de nunta, fiti sigur ca va amintiti sa i le oferiti inainte de nunta.

Luna de miere: puteti gasi, in functie de destinatia pe care v-ati ales-o, diverse obiecte care pot fi folosite odata ajunsi acolo. Daca mergeti la mare, puteti opta pentru un costum de baie, o pereche de ochelari de soare, etc. In cazul in care ati ales muntele ca destinatie, un pulover de casmir sau o esarfa ar putea fi cadoul ideal.

Lenjerie intima: iata un cadou care poate aduce multe beneficii. De ambele parti. In timp ce mirele se va bucura de cadou, mireasa va fi fericita sa i se reaminteasca faptul ca e frumoasa si sexy. Alegerea cadoului depinde foarte mult de personalitatea viitoarei mirese insa, pentru un cadou de nunta, va recomandam sa alegeti un cadou cu gust in locul unuia foarte „fierbinte”.

Niciun comentariu: