sâmbătă, 8 septembrie 2007

Cadouri haioase pentru mirese

Cadouri haioase de nunta
     Intotdeuna o mireasa se va bucura in momentul in care va primi cadouri haioase, si in special cadouri haioase de la prietenii apropiati.
Alegeti cadouri haioase care sa celebreze peripetiile picante din trecutul ei, ca sa nu mai vorbim de obiceiurile nesanatoase si gandurile delicios de obscene pe care le-a avut vreodata cu sau fara cel care ii va pune inelul pe deget. Va vom prezenta 6 posibilitati cu liste de cadouri haioase si nehaioase, pentru tot atatea tipuri de mirese.
     
     Mireasa Vampa (cadouri de baza, cadouri haioase, cadouri excentrice)


          Cadouri de baza: Pentru o noapte salbatica in oras, un cadou potrivit este o trusa sexi de farduri, invelita in catifea sau piele, care sa o duca pe mireasa cu gandul la un comportament indecent. Puteti sa impachetati acest tip de cadouri impreuna cu un ruj rosu incandescent, gloss stralucitor, lac de unghii negru sau gene false.

     Cadouri haioase (amuzante) : Oferiti-I in dar o pereche de pantofi sclipitori cu tocuri foarte inalte si subtiri sau cu talpa ortopedica si obligati-o sa ii poarte in seara petrecerii. Mersul ei impleticit va deveni cu siguranta una dintre amintirile voastre preferate. Cu siguranta va puteti gandi si la alte cadouri haioase care sa starneasca rasul si amuzamtenul ei si al invitatiilor la nunta!

     Cadouri excentrice:
O posetuta micuta, acoperita de cristale stralucitoare sau un inel Swarovski supradimensionat.


     Mireasa Traditionalista (cadouri de baza, cadouri haioase, cadouri excentrice)


     Cadouri de baza: Daca mireasa este genul care isi doreste o nunta clasica, sfatul nostru este sa mergeti pe ideea de cadouri in forma de penis. Va putem sugera: bomboane mentolate, paste, tavita pentru cuburi de gheata, tava pentru prajituri, lumanarele, etc., toate aceste cadouri in forma organului reproductiv masculin.

     Cadouri haioase (amuzante): Cumparati-i toate jocurile de societate posibile, astfel incat noaptea sa fie amuzanta si sa determine o adevarata lupta pentru castigarea premiului cel mare.
     
Cadouri excentrice:
Trecand de lista cu cadouri de baza si cadouri haioase ajungem si la cel de-al treilea tip de cadouri: cadourile excentrice. Daca vreti sa ii faceti viata mai picanta, angajati un barbat apetisant care sa ii livreze farmecele sale direct acasa in lipsa sotului?


     Mireasa Timida (cadouri de baza, cadouri haioase, cadouri excentrice)


     Cadouri de baza: Mireasa este genul care ar tipa (si nu in genul „Imi place asta, dar nu vreau sa stie toata lumea”) daca i-ai face cadou ceva ce ar implica ganduri obraznice sau parti bazaitoare? Cumpara-i un cadou care sa fie in acelasi timp sexi, dar care sa nu o puna intr-o situatie jenanta. Uleiurile senzuale pentru masaj ar fi un cadou perfect. Care este partea cea mai frumoasa a acestui cadou? Are proprietati magice care il vor face pe viitorul mire sa arda de dorinta. Iar mireasa timida va aprecia intotdeauna astfel de cadouri.

     Cadouri haioase (amuzante): Investeste intr-un set cadou de carti sau DVD-uri care sa o invete tainele unui masaj senzual si ale diferitelor tipuri de atingeri. De asemenea, poti sa o surprinzi cu asternuturi de matase, un CD cu muzica de relaxare, o lampa cu o lumina obscura, astfel incat sa poata crea o atmosfera relaxanta in propriul sau dormitor. Viitorul sot te va aprecia intotdeauna pentru faptul ca i-ai oferit astfel de cadouri ”haioase” sotiei sale

     Cadouri excentrice: De ce sa fie iubitul ei singurul rasfatat? Fa o programare la un centru de relaxare, pentru toata gasca, si petreceti o zi intreaga rasfatandu-va si profitand de un masaj profesionist.

     Mireasa Innebunita dupa dulciuri (cadouri de baza, cadouri haioase, cadouri excentrice)

     Cadouri de baza: Desi va trebui sa alergi putin pentru a gasi o astfel de cofetarie, comandati-i o adevarata opera de arta erotica, din ciocolata si martipan, pentru a satisface si cele mai exigente preferinte gastronomice. Ganditi-va la cele mai ascunse si rusinoase ganduri ale viitoarei mirese si dati-le viata printr-un tort delicios, acoperit cu tone de crema inghetata.

     Cadouri haioase (amuzante)
: Pe langa gustarelele de la petrecere, daruiti-i cateva delicatese de care sa se poata bucura impreuna cu viitorul sot: chilotei comestibili, vopsea pentru corp cu gust de ciocolata sau lubrifianti aromatic si multe astfel de cadouri haioase.

     Cadouri excentrice:
Cumparati-i o micuta fantana arteziana din care sa tasneasca sos de ciocolata si in care sa presarati capsuni, bezele, fursecuri si covrigei.


     Mireasa Petrecareata (cadouri de baza, cadouri haioase, cadouri excentrice)


     Cadouri de baza: Tachineaz-o pe viitoarea mireasa in legatura cu pasiunea ei neobosita pentru shot-urile de votca cu o trusa improvizata impotriva mahmurelii. Impacheteaza intr-o galetusa de metal tot felul de remedii impotriva mahmurelii: gel de dus cu lapte, sampon/balsam racoritor, cu menta, pastile ce previn mahmureala, medicamente pentru dureri de cap, Dicarbocalm, lumanarele parfumate pentru relaxare... Prietena ta cea petrecareata va fi incantata de aceste cadouri, mai ales daca urmeaza o noapte de distractie nebuna.

     Cadouri haioase (amuzante): E noaptea in care isi poate face de cap cat pofteste! Aprovizioneaza-i noul apartament cu ingredientele necesare prepararii cocktail-ului sau preferat. Asigura-te ca ai cumparat o cantitate suficienta sa acopere un cocktail pentru fiecare dintre invitatii prezenti.

     Cadouri excentrice:
O masca rece/fierbinte de aromaterapie pentru ochi sau o paturica moale si pufoasa de casmir, care sa o faca sa pluteasca si sa uite de durerea de cap de dupa petrecere. Merg foarte bine impreuna cu celelalte cadouri haioase pe care I le ofera celelalte prietene.

     Mireasa Fashion addicted (cadouri de baza, cadouri haioase, cadouri excentrice)

Cadouri de baza: Oricat de pretentioasa ar fi, nu veti da gres cu o pereche de ciorapi plasa cu pojartier. Purtati de starletele de la Hollywood, de femeile cu moravuri usoare, de dansatoarele din cluburi, reprezinta cel mai in voga accesoriu de sucit mintile si privirile barbatilor. Pentru ca este vorba despre o viitoare mireasa, va recomandam sa alegeti culoarea alb pentru aceste cadouri de baza.

     Cadouri haioase (amuzante): O tiara sclipitoare poate fi de asemenea o alegere perfecta si va asigur ca va fi bosumflata cand, la sfarsitul noptii, va trebui sa o dea jos din par.

     Cadouri excentrice: Luati-o la cumparaturi intr-un boutique de lenjerie pentru a-si alege o bustiera obraznica, pe care o va putea purta sub forma de top in timpul petrecerii voastre nocturne.

Niciun comentariu: