vineri, 7 septembrie 2007

46 de sfaturi despre cum sa impachetezi un cadou cand pisica este prin preajma

Cadouri speciale: Cum impachetezi un cadou?
Pisica ta va crede cu siguranta ca o inviti la joaca in momentul in care va auzi fosnetul ademenitor al hartiei de impachetat cadouri. Iata cateva sfaturi ce te pot ajuta sa ambalezi intr-o maniera onorabila un cadou.

1. Eliberati masa din sufragerie de toate obiectele care stau pe ea pentru a putea face loc cadoului.

2. Mergeti in dormitor, deschideti usa sifonierului si luati punga cu cadoul pe care doriti sa-l impachetati, apoi inchideti usa la loc.

3. Intoarceti-va din drumul spre sufragerie, deschideti usa sifonierului si eliberati pisica.

4. Mergeti la dulap si luati panglicile de matase, cutia de cadouri speciala si folia pentru ambalat cadouri.

5. Intoarceti-va din drum si scoateti pisica din dulap.

6. Luati din sertar rola adeziva, foarfeca, etichetele, cariocile colorate si cateva bolduri.

7. Puneti pe masa din sufragerie toate aceste materiale si ganditi-va la o strategie pentru impachetarea cadoului.

8. Mergeti la sertar pentru a lua snurul special achizitionat, scoateti pisica ramasa captiva acolo de la ultima voastra vizita si intoarceti-va la cadoul lasat pe masa.

9. Deschideti iar serarul si luati snurul de care ati uitat din cauza socului provocat de aparitia spontana a pisicii.

10. Intoarceti-va in sufragerie si scoateti cadoul din punga de cadouri.

11. Scoateti apoi pisica din punga.

12. Examinati obiectul pe care doriti sa-l oferiti in dar, desfaceti cutia in care intentionati sa-l impachetati. Scoateti pisica din cutie de cadouri speciale si inlocuiti-o cu cadoul.

13. Intindeti folia de impachetat pe masa ca sa o taiati la dimensiunile dorite.

14. Straduiti-va sa miscati folia pentru a gasi pozitia ideala de taiat. Dati-va seama ca folia se afla sub pisica. Mutati pisica intr-o parte.

15. Taiati folia de cadouri cat puteti de bine.

16. Aruncati folia la cos pentru ca a fost deja distrusa de pisica in incercarea acesteia de a vana foarfeca. Aduceti alta folie de cadouri.

17. Taiati-o la dimensiunile potrivite pentru cadoul dumneavoastra. Luati pisica din cutie si bagati-o in punga pentru a putea apoi pune cadoul in cutie.

18. Puneti cadoul in cutie si apoi cutia pe folia taiata la dimensiunea exacta.

19. Ridicati fiecare latura a foliei de cadouri si incercati sa ambalati cutia. In mod cu totul miraculos, folia de cadouri se va dovedi insuficienta. Atentie: intre cutie si folie se afla pisica! Dati pisica la o parte.

20. Ambalati cadoul, apoi taiati cateva bucati de banda adeziva transparenta.

21. Urmeaza 20 de minute de chin ca sa desfaceti adezivul de pe pisica. Folositi cu incredere foarfeca, pentru ca alta alternativa nu aveti pentru a impacheta cadoul respectiv.

22. Lipiti coala cu atentie pentru a nu face pliuri si a nu se rupe.

23. Cautati panglica si snurul, care par sa fi disparut fara urma. Alergati dupa pisica prin toata casa pentru a recupera snurul si panglica.

24. Prindeti cadoul impachetat cu snurul astfel incat acesta sa fie in cruce pe centrul cutiei.

25. Descoperiti locul unde a fost ascunsa din nou panglica de cadouri de catre pisica. Incercati sa convingeti pisicuta sa dea drumul capatului acesteia in timp ce stati aplecati pe sub pat.

26. Reveniti la cadou si prindeti panglica chiar daca la unul dintre capete sta agatata pisica. Acum este cazul sa renuntati. Eliberati cutia din invelisul facut varza si repetati etapele descrise de la numerul 13 pana la 20.

27. Decideti-va sa sariti peste punctele 13-17 ca sa mai castigati ceva timp si sa reduceti riscul de a distruge si cea de-a treia coala - ultima ramasa. Inlocuiti cutia initiala cu o alta mai veche in care tineati fotografii si care este pe masura dimensiunilor coalei.

28. Puneti cadoul in cea de-a doua cutie, ambalati-o si legati-o bine cu snur.

29. Desfaceti repede snurul, deschideti cutia si scoateti pisica.

30. Puneti toate materialele, cadoul si cutia in punga si mergeti in alta camera care poate fi incuiata cu cheie.

31. Odata ce ati intrat in acea camera, incuiati repede usa.

32. Scoateti cutia din punga, eliberati pisica din cutie, descuiati usa si dati pisica afara. Incuiati usa la loc.

33. Repetati faza anterioara de cate ori va fi necesar pana ce veti auzi din exteriorul usii mieunatul plangacios al pisicii.

34. Intindeti ultima coala de hartie ramasa. (stim ca acest lucru este dificil de realizat intr-un spatiu atat de restrans cum este toaleta, dar straduiti-va.)

35. Din pacate pisica a distrus deja si ultima coala disponibila. Descuiati usa si incepeti sa cautati prin toate sertarele, dulapurile, sifonierele si ascunzisurile din casa in speranta de a mai descoperi vreo coala de impachetat cadouri . Va veti aminti cu siguranta ca si anul trecut pisica voastra v-a ajutat sa impachetati cadouri.

36. Reveniti in toaleta, incuiati usa la loc, asezati-va pe marginea cazii, relaxati-va, apoi reluati activitatea intrerupta si anume impachetarea cutiei cu ceea ce a mai ramas din coala.

37. Lipiti coala cu adeziv, astfel incat sa acoperiti zonele de hartie afectata. Legati cadoul cu snur si aranjati panglica incercand sa mascati micile defecte, oricum vizibile.

38. Lipiti etichetele, colorati putin hartia defrisata, cu carioci, apoi admirati-va capodopera. Este cazul sa va felicitati - ati facut o treaba buna!

39. Descuiati usa, mergeti la bucatarie ca sa dati de mancare pisicii.

40. Dupa 15 minute de cautat pisica prin casa, veti ajunge la concluzia care este atat de evidenta.

41. Dati fuga in baie, scoateti cadoul din punga, rupeti ambalajul, deschideti cutia si scoateti pisica.

42. Aruncati resturile la cos, dati de mancare pisicii si reveniti in toaleta pentru o ultima incercare de a impacheta cadoul. Asigurati-va ca pisica a ramas de partea cealalta a usii.

43. Recuperati o mica bucatica de coala de impachetat, lipiti-o putin cu banda adeziva.

44. Legati bine snurul putin desirat si panglica din care atarna cateva fire prea putin vizibile, puneti mai multe etichete colorate si ascundeti cadoul in punga de cadouri pentru ca nimeni sa nu vada in ce hal arata.

45. In momentul in care veti darui cadoul zambiti gingas si inocent in timp ce fericitul primitor incearca in disperare sa-si ascunda dezgustul fata de aspectul jalnic al bietului obiect.

46. Promiteti-va solemn ca anul viitor sa lasati vanzatoarea sa va impacheteze cadoul.

Niciun comentariu: