miercuri, 19 septembrie 2007

6 sfaturi potrivite pentru a impacheta cadouri supradimensionate

6 sfaturi potrivite pentru a impacheta cadouri supradimensionate
6 sfaturi potrivite pentru a impacheta cadouri supradimensionate


1. Lasati obiectul in cutia maro in care a venit si pictati cutia cu vopsea acrilica, stampile sau sabloane. Faceti o funda mare care sa fie pusa in partea de sus a acester cadouri. Aceasta cutie este buna pentru impachetare daca nu este nimic scris pe ea.
2. Cereti vanzatorului de cadouri o cutie mare de la alte produse. Aceste cutii sunt bune de impachetat cadouri supradimensionate precum biciclete sau jucarii mari.
3. Gasiti o cutie care sa intre peste un obiect casnic mare. Cereti vanzatorului sa va dea cutia originala sau o cutie mai mare. Faceti o gaura in partea de jos a cutiei. Pozitionati cadoul in locul dorit si acoperiti cadoul cu cutia aleasa pentru impachetare. Alegeti o panglica si o funda mare. Sarbatoritul va trebui doar sa ridice cutia pentru a despacheta cadoul.
4. Folositi un sac mare de Mos Craciun pentru a pune in el cadourile supradimensionate. Puneti cadoul in sac si legati-l bine la gura. Cu siguranta acest mod de impachetare va face impresie in perdioada Craciunului.
5. Aranjati cadoul astfel incat sa iasa in evidenta, nu incercati sa il ascundeti. Decorati cadoul cu panglici si funde de sarbatoare. Nu e nevoie sa folositi nici o cutie pentru impachetare.
6. Impachetati cadoul in celofan argintiu. Legati-l in partea de sus cu o panglica si o funda.

Si cateva ponturi pentru a impacheta cadouri mai usor:

• Folositi un cutit subtire pentru a indeparta orice etichete.
• Asigurati-va ca obiectul ce se afla in cutie nu se poate misca.
• Puteti sa va faceti singur sacul de cadouri.

Niciun comentariu: