joi, 20 septembrie 2007

7 sfaturi utile pentru a face cadou o bratara

Cadou bratara in cutie

1. Ganditi-va la materialele sau metalele care se potrivesc cel mai bine sarbatoritei. Metalele traditionale precum aurul, argintul sau platina sunt mereu la moda in timp ce margelele, materialele sau sticla colorata pot fi specifice unui anumit sezon.
2. Pentru o femeie micuta, alegeti o bratara subtire. O bratara subtire, delicata va flata orice incheietura subtire si cu siguranta va fi un cadou apreciat.
3. Pentru o femeie mai bine facuta, oferiti-i in dar o bratara mai larga.
4. Puteti alege o bratara cu o anumita tema. Tema depinde de pasiunea persoanei ce va primi cadoul si poate fi in functie de obiceiul de a calatori, de dragostea pentru animale sau de un hobby preferat.
5. Daca doriti ca aceste cadouri sa fie mai traditionale, vizitati magazine mai selecte. Daca vreti bratari mai moderne, cautati in magazine, buticuri sau magazine de specialitate.
6. Daca doriti bratari un pic mai vechi, este bine sa incercati magazinele de antichitati. Este foarte posibil sa gasiti un cufar plin cu bratari din care sa puteti alege cadoul potrivit.
7. Cumparati o cutie unica, frumoasa pentru bratara si puneti-o in ea. Cutiile din argint, cele acoperite cu catifea sau cele din lemn sunt o alegere buna.

Niciun comentariu: