joi, 30 august 2007

4 cadouri gratis pe care le poti oferi oricand

    Desi aceste cadouri nu presupun nici o investitie materiala, este nevoie de o implicare personala si o promisiune sincera.
    Pentru cei care ofera aceste daruri este esentiala implicarea emotionala nu numai de ochii lumii:


1. Ofera in dar ascultarea

    Insa trebuie sa asculti cu rabdare si cu inima deschisa, fara intreruperi, fara chicoteli, fara raspunsuri hazardate, asculta numai.


2. Ofera in dar rasul

    Ofera celui apropiat orice ii poate aduce zambetul pe buze, o gluma, o poza, sau poate o mica boacana, singurul scop al acestor cadouri haioase este sa alunge stresul si sa il aproipie de tine.


3. Ofera in dar singuratatea

    Da, ai citit bine, singuratate, deoarece sunt unele momente in viata unui om cand are nevoie sa fie lasat in pace, sa fie singur, sa isi rezolve problemele si sa nu fie stresat de cineva care nu l-ar putea intelege suficient. Incearca sa iti dai seama cand apar aceste momente si fa-i un cadou pe care cu siguranta il va aprecia la momentul potrivit.

4. Ofera in dar complimente
    Cuvintele nu costa nimic si totusi au un efect impresionant asupra spiritului uman. Complimentele sincere si reale aduc un zambet subtil pe fata celui care le primeste. Cu totii vrem sa primim complimente si intotdeauna ii vom aprecia pe cei care ne ofera acest capriciu.

    Aceste cadouri nu vor fi refuzate niciodata si au puterea de a apropia oamenii. Si ce este mai placut la ele este ca nu costa nici un ban. Sunt gratis si sunt la indemana tuturor.

    Nu uitati sa faceti cadouri si nu ratati nici un mometn pentru ca nu stiti cand veti mai avea ocazia

Niciun comentariu: